Μήπως Κάνετε Αυτά Τα Λάθη Οταν Ταξιδεύετε Με Αεροπλάνο;

αναρτήθηκε σε: Συμβουλές | 0

Μήπως Κάνετε Αυτά Τα Λάθη

Στεγάζετε στο σπίτι για να σκέφτεστε το αεροπορικό ταξίδι του αύριο. Θυμάστε την τελευταία φορά; Θυμηθείτε πώς ένιωσα όταν φτάσατε; Επιδεινωμένο, άγχος, ζεστό, κουρασμένο, που χρειάζεται λίγες μέρες για να ανακάμψει; Κάνατε αυτά τα λάθη;

Συσκευάσατε τις αποσκευές σας λίγο πριν φύγετε από το σπίτι σας.

Μην συσκευάζετε τις τσάντες σας μισή ώρα πριν φύγετε. Ξέρετε αυτά τα ζωτικά έγγραφα, το βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε ή ακόμα και το διαβατήριό σας θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς την τελευταία στιγμή. Πάντα πακετάρετε τη νύχτα πριν και θα βρείτε τα πάντα εκεί που περιμένουν!

Έφτασε αργά στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχει κανένας χειρότερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από ό, τι κάθονται στην κυκλοφορία λίγα μίλια από το αεροδρόμιο, βλέποντας τα λεπτά να τσιμπηθούν. Φύγε νωρίς. Περιμένετε πολλή κίνηση και το ταξίδι σας θα πάρει επιπλέον χρόνο. Στη συνέχεια, θα φτάσετε στο αεροδρόμιο χαλαρό και κοντά στο μπροστινό μέρος του check-in γραμμή. Αν έχετε την πρώτη σας επιλογή, θα αισθανθείτε ακόμα καλύτερα!

Δεν προετοιμαζόταν για το ταξίδι του αεροπλάνου.

  1. Αφυδατωμένο – ο αέρας που αναπνέετε σε ένα αεροπλάνο είναι πολύ ξηρός. Αν θέλετε να αποφύγετε την αφυδάτωση, φέρτε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό και πιείτε το κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  2. Air Sick – εάν υποφέρετε από ασθένεια κίνησης και πολλοί άνθρωποι κάνουν, μπορείτε να λάβετε προφυλάξεις προτού φτάσετε στο αεροπλάνο. Είναι πολύ αργά όταν αρχίσετε να αισθάνεστε άρρωστος. Πάρτε ένα φάρμακο ασθένειας κίνησης προτού φτάσετε στο αεροπλάνο. Μερικοί μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε υπνηλία, αλλά αυτό είναι καλό σε μια μακρά πτήση!
  3. T-shirt – τα αεροπλάνα μπορούν να πάρουν αρκετά κρύο, έτσι ώστε πάντα να κρατήσει ένα σακάκι ή φούτερ κοντά σας, αν τα χρειάζεστε. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν κουβέρτες, αλλά δεν το υπολογίζετε.

Άφιξη στον προορισμό σας.

Εντάξει, μόλις προσγειώσατε στο αεροδρόμιο προορισμού σας και πήρατε τις αποσκευές σας πίσω. Τι κάνεις τώρα; Δεν έχω ιδέα. Νιώστε ότι τα επίπεδα άγχους αυξάνονται και πάλι! Πριν ταξιδέψετε, ελέγξτε τον προορισμό σας στο διαδίκτυο. Αεροδρόμιο 50 μίλια έξω από την πόλη; Σε αυτή την περίπτωση, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ταξί αν μπορείτε να το αποφύγετε. Θα πρέπει να προγραμματίσετε το λεωφορείο ή το ταξίδι σας πριν φύγετε από το σπίτι σας.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και θα φτάσετε χαλαροί και χωρίς άγχος, έτοιμοι να απολαύσετε τις διακοπές σας ή επαγγελματικό ταξίδι.