5 Πολύ Βασικές Συμβουλές Για Να Πετάξετε Φθηνά

αναρτήθηκε σε: Συμβουλές | 0

Πετάξετε Φθηνά

Εάν πάντα θέλατε να ταξιδέψετε αλλά συγκρατηθήκατε από την τρομακτική τιμή των αεροπορικών ταξιδιών, μην ανησυχείτε πια! Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει ολοκληρωμένα σχετικά με τις καλύτερες μεθόδους για να πάρει τις φθηνότερες διεθνείς αεροπορικές προσφορές.

1. Αναζήτηση για προσφορές σε απευθείας σύνδεση

Η κύρια προϋπόθεση πίσω από τη νέα μας δυνατότητα να βρούμε φτηνές πτήσεις είναι το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες πτήσεων είναι πλέον διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που κάποτε έπρεπε να πάτε στη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία ή σε ταξιδιωτικό πράκτορα για να βρείτε τις εναλλακτικές λύσεις σας, τώρα μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι σας.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι (π.χ. Fare Compare, Google Flights) που σας επιτρέπουν να εισάγετε τις απαιτήσεις της πτήσης σας κατά την είσοδο στην οποία ο ιστότοπος σας παρέχει μια λίστα επιλογών. Αυτές οι επιλογές είναι διατεταγμένες με τη σειρά του με το λιγότερο στο υψηλότερο κόστος και έτσι μπορείτε να έχετε την επιλογή σας στις φτηνότερες πτήσεις!

2. Κάντε κράτηση νωρίς

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν για πολύ φθηνότερες τιμές όσο νωρίτερα τα αποκτήσετε. Δεν είναι μυστικό ότι τα εισιτήρια γίνονται πιο ακριβά το αργότερα σκοπεύετε να τα αγοράσετε, γι ‘αυτό είναι πάντα μια καλή ιδέα να προγραμματίσετε μπροστά. Και πάλι, το μόνο που χρειάζεται να πάτε στις ίδιες ιστοσελίδες και να βρείτε τις λίστες για την ενδεχόμενη ημερομηνία πτήσης σας. Στη συνέχεια, ελέγξτε δύο εβδομάδες αργότερα και θα εκπλαγείτε να βρείτε τη διαφορά στις τιμές που μπορεί να κάνει μια εβδομάδα.

3. Περιηγηθείτε ιδιωτικά

Οι δύο συμβουλές παραπάνω βασίζονται τόσο στη χρήση του διαδικτύου για να πάρετε φτηνές διεθνείς αεροπορικές προσφορές. Αυτές οι ιστοσελίδες όμως είναι πολύ έξυπνες και εάν δείξετε ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη πτήση με τις επανειλημμένες επισκέψεις σας, αυτοί οι ιστότοποι αυξάνουν τότε τις τιμές τους. Επομένως, όταν κάνετε online περιήγηση για τις καλύτερες προσφορές, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης του προγράμματος περιήγησης. Αυτό θα το κάνει έτσι ώστε ο ιστότοπος να μην μπορεί να συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας και επομένως δεν θα αυξήσει τις τιμές όταν δεν ψάχνετε.

4. Προσδιορίστε την Καλύτερη Ημέρα για Ταξίδι

Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα στιγμιότυπο των τιμών πτήσης σε μια δεδομένη εβδομάδα και στη συνέχεια να προσδιορίσετε την φθηνότερη ημέρα. Εάν αυτό το πρότυπο επαναλαμβάνεται για την επόμενη εβδομάδα, τότε μπορείτε να προσδιορίσετε την φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε έξω. Ως εκ τούτου, όταν γνωρίζετε τη φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε μπορείτε να προσαρμόσετε τα ταξίδια σας ανάλογα.

5. Αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού

Ένας άλλος πολύ εύκολος τρόπος για να βρείτε τις φτηνότερες διεθνείς αεροπορικές προσφορές είναι να φτάσετε σε αεροπορικές εταιρείες με χαμηλές τιμές. Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες εστιάζουν στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας σε χαμηλές τιμές. Αυτό παίζει άμεσα στα χέρια των καταναλωτών που αναζητούν φτηνές πτήσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς σε μερικές απλές παροχές, αλλά θα έχετε φθηνότερο ναύλο.

Η υπερβολική πληροφόρηση που έχουμε στα χέρια μας, καθιστά δυνατή την εξεύρεση των φθηνότερων επιλογών αεροπορικών ταξιδιών σε μια στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναζήτηση εξεύρεσης φθηνότερων αεροπορικών ναύλων είναι μια πρακτική που εξελίσσεται συνεχώς. Οι συμβουλές που σας έδωσα παραπάνω είναι μόνο οι λίγοι που κέρδισαν κάποια έλξη, αλλά υπάρχουν πολλοί διαμάντι στο τραχύ που ακόμα περιμένουν να βρεθούν. Απολαύστε τη διεθνή αεροπορική μας συμφωνία.