Τα Σημαντικότερα Σημεία Στο Λονδίνο Που Πρέπει Να Επισκεφτείτε

αναρτήθηκε σε: Προορισμοί | 0

Το Λονδίνο είναι μια πολύχρωμη και γεμάτη ζωή πόλη όπου θα επιλέξετε ένα ταξίδι οποιαδήποτε εποχή και για οποιονδήποτε λόγο. Αλλά αρχικά θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μόλις πάρει ένα δωμάτιο κράτηση στο όνομά σας.

Το Λονδίνο, η βρετανική πρωτεύουσα, μπορεί να είναι ένα όνομα που ενθουσιάζει όλους σε αυτόν τον κόσμο. Αυτή η ιστορική πόλη, με τις πλούσιες παραδόσεις και τους πολιτισμούς της που είναι αιώνες, το ωραίο της μεγαλείο, σχεδιασμένο από αμέτρητα κτίρια κληρονομιάς, μνημεία, εκκλησίες και παλάτια και τα γραφικά σκηνικά της, κάνουν έναν πλήρη χώρο διακοπών για όλες τις εποχές.

Για τον εραστή της φύσης, η γραφική πόλη διαθέτει την όχθη του ποταμού Τάμεση, μερικά βασιλικά πάρκα και κήπους που προσφέρουν έναν καθαρό αέρα για να εισπνεύσουν, να απολαύσουν το πικνίκ με την οικογένεια, να παίξουν με τα παιδιά και να διασκεδάσουν στο στυλ της βαρκάδας και του κολύμπι. Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, το Hyde Park είναι ένα τέτοιο σημείο όπου θα αλληλεπιδράσετε με τη φύση. Σε απόσταση περίπου 350 στρεμμάτων, το Hyde Park είναι ένα από τα τέσσερα βασιλικά πάρκα του Λονδίνου και σίγουρα το μεγαλύτερο. Το Hyde Park, μαζί με τους Κήπους Kensington και το Hyde Park Corner, αποτελεί ένα κομμάτι πράσινης γης που μιλιέται ως ο πνεύμονας του Λονδίνου.

Εκτός αυτού, υπάρχει το μάτι του Λονδίνου, ο τεράστιος τροχός που προσφέρει ένα εκπληκτικό μάτι του πουλιού που διαβάζει την πόλη.

Για όσους απολαμβάνουν το χρόνο να εξερευνήσουν ιστορικές τοποθεσίες και μνημεία και αγαπούν να επιστρέψουν στις παλιές εποχές μέσα από ιστορίες και μύθους που μιλούν. Το Λονδίνο είναι πλούσιος στην ιστορία εξάλλου ως ιστορικούς τόπους, μνημεία και κατασκευές. Υπάρχουν παλάτια και οχυρά σε ορισμένους δήμους του Λονδίνου, ενώ τα μνημεία, οι κατασκευές και τα κτίρια αποτελούν σημεία της βρετανικής υπερηφάνειας σε εντελώς διαφορετικές πλατείες και γωνίες της πόλης.

Εξερευνήστε τις τοποθεσίες, προσπαθήστε να αισθανθείτε την παρουσία των βασιλικών των παλαιών εποχών μέσα από το μεγαλείο και την ατμόσφαιρα αυτών των οχυρών και παλατιών και αγαπάτε την εφευρετική και αρχιτεκτονική αριστεία που παρουσιάζουν τα αγάλματα και τα κτίρια.

Εάν η τέχνη και ο πολιτισμός είναι αυτό που σας γοητεύει, το Λονδίνο μπορεί να είναι ένα σημείο επίσκεψης για εσάς. Απολαύστε το χρόνο σας στις γκαλερί τέχνης, τα μουσεία και να διασκεδάσετε παρακολουθώντας μερικές συναυλίες και ζωντανές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στα ιστορικά πολιτιστικά κέντρα της πόλης, όπως το Royal Albert Hall, το Βασιλικό Όπερα, την Όπερα της Βασίλισσας και τα θέατρα.

Εκτός από αυτά, τα φεστιβάλ στο Λονδίνο είναι πολύ συναρπαστικά πράγματα για να ζήσετε. Το έτος ξεκινά με την εκθαμβωτική παρέλαση της Πρωτοχρονιάς και τελειώνει με το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ που αναλαμβάνει την πόλη κατά την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Αν και σκοπεύετε να καθίσετε αρκετά στην περιοχή του ξενοδοχείου σας, είναι αρκετά αδύνατο καθώς η πόλη είναι συνήθως κατά τη διάρκεια μιας καρναβαλικής διάθεσης.

  1. https://www.findairtickets.eu/episkefeite-athina-ellada/
  2. https://www.findairtickets.eu/simeia-notia-korea/
  3. https://www.findairtickets.eu/ipiresies-aerodromio-hong-kong/

Δεδομένου ότι υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να σχηματίσουν ένα αεροπορικό ταξίδι με φθηνά εισιτήρια στο Λονδίνο οποιαδήποτε στιγμή, γίνεται συνήθως ενοχλητικό για τους λαούς να κρατήσουν ξενοδοχεία στο Λονδίνο. Η πιο αποτελεσματική χάρη στις αίθουσες βιβλίων κατά τη διάρκεια ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο είναι να περιηγηθείτε στον παγκόσμιο ιστό. Online κρατήσεις ξενοδοχείων είναι ασφαλέστερες καθώς οι τοποθεσίες παραμένουν ανοικτές όλο το εικοσιτετράωρο.

Απλά καθίστε στον υπολογιστή, συνδέστε τον παγκόσμιο ιστό και περιπλανηθείτε γύρω από τα ξενοδοχεία του Λονδίνου. Προσπαθήστε να μπείτε στις επίσημες ιστοσελίδες των ξενοδοχείων επειδή η αυθεντικότητα θα έχει σημασία. Αν κάνετε κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του, όλες οι λεπτομέρειες της κράτησής σας καταγράφονται στη βάση δεδομένων του ξενοδοχείου αμέσως.