Βρείτε Χαμηλές Τιμές Σε Πτήσεις Προς Ειδυλλιακούς Τόπους

αναρτήθηκε σε: Συμβουλές | 0

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπούν να ταξιδεύουν και να ανακαλύψουν τον εσωτερικό εξερευνητή μας. Πόσες φορές έχετε δει μια εκπληκτική φωτογραφία στο Instagram κάποιου ειδυλλιακού νησιωτικού θέρετρου ή μιας τεμπέλης ευρωπαϊκής πόλης που καλύπτεται από ομίχλη νωρίς το πρωί, με το hashtag #Wanderlust κάτω από αυτό; Και βλέποντας ότι πηγαίνουμε «ο άνθρωπος θα ήθελα να επισκεφτώ», αλλά συχνά η τσέπη μας δεν μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε.

Όλοι μας θέλουμε, αλλά ζυγίζοντας το κόστος, νιώθουμε ότι δεν πρέπει. Χορηγημένος μερικοί άνθρωποι ταξιδεύουν στον κόσμο ως χόμπι αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν. Τα αεροπορικά εισιτήρια αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των ταξιδιωτικών εξόδων και αυτά αποτελούν έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους συνεχίζουμε να αναβάλλουμε τα ονειρεμένα ταξίδια μας. Λοιπόν, αφού έχετε διαβάσει τι πρέπει να πούμε, θα ταξιδεύετε οπουδήποτε θέλετε, καθώς θα δώσουμε πολλές συμβουλές για το πώς θα αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Πρώτον, ο προγραμματισμός είναι καθοριστικός και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσετε το εισιτήριό σας τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκ των προτέρων.

Τα δεδομένα έδειξαν ότι τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν τουλάχιστον 7 τοις εκατό κάτω από τη μέση τιμή, αν γίνει κράτηση 6 εβδομάδες νωρίτερα. Εκτός αυτού, θα πρέπει πάντα να είστε επιφυλακτικοί για τις προσφορές, οι αεροπορικές εταιρείες μετά από περιορισμένες προσφορές αρκετά συχνά, και αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν σημαντικές περικοπές τιμών. Ελέγξτε τους δικτυακούς τόπους τους, ή καλύτερα να τους καλέσετε για να δείτε αν έχουν κάτι που προσφέρονται.

Δεύτερον, υπάρχει πάντα ένας καλός χρόνος για να πετάξει. Και αυτό είναι συνήθως τις καθημερινές, αν πετάτε τα Σαββατοκύριακα, οι τιμές ανεβαίνουν καθώς πετούν περισσότεροι πελάτες.

Η διαφορά είναι σημαντική, μετατοπίζοντας την πτήση σας μερικές μέρες νωρίτερα ή αργά, μπορείτε να περιμένετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Για παράδειγμα, εάν πετάτε στις μέρες που φτάνουν μέχρι τα Χριστούγεννα, οι τιμές είναι υψηλές, αλλά αν πετάξετε την αμέσως μετά την 25η ημέρα, οι τιμές είναι σχεδόν 40%. Φυσικά μερικές φορές πρέπει να πετάξετε πριν από ορισμένες διακοπές, στην περίπτωση αυτή απλώς τους κλείστε μήνες πριν. Αν είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας, ελέγξτε ποια ημέρα είναι φθηνότερη.

Υπάρχει επίσης ένας φτηνότερος χρόνος για να πετάξει. Και αυτό είναι συνήθως νωρίς το πρωί, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξυπνήσετε γύρω στις 4:00 π.μ. Ελέγξτε για τις ώρες πτήσης που είναι οι πρώτες, μπορείτε να βρείτε μια έκπτωση, καθώς λιγότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πετάξουν έξω ότι νωρίς το πρωί.

Τέλος, συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα συχνών προσφορών.

Δεν κοστίζει τίποτα (η βασική έκδοση τουλάχιστον) και σας κερδίζει πολύτιμους πόντους για πτήσεις. Αυτά συσσωρεύονται και μπορούν να ανταλλάσσονται με εισιτήρια. Η τέχνη των μιλίων των αεροπορικών εταιρειών είναι μια δύσκολη μάρκα, αλλά μόλις πάρετε το κρεμάστε από αυτό, μπορεί να σας πάρει αυτά τα εισιτήρια δωρεάν, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Να είστε βέβαιος να συγκρίνετε ποιο πρόγραμμα συχνών επιβατών ταιριάζει στις ανάγκες σας – δεν δημιουργούνται όλοι τους ίσοι.

Και φυσικά στον σημερινό παγκόσμιο ιστό, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε και να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μέσω διαδικτύου μέσω μιας πληθώρας ιστοσελίδων που αφιερώνεται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.