Οδηγός Αναζήτησης Για Να Αποφύγετε Τις Δυσάρεστες Εκπλήξεις

αναρτήθηκε σε: Προορισμοί | 0

Οι περισσότεροι από εμάς σε απευθείας σύνδεση ταξιδιώτες καταλαβαίνουν τους καταναλωτές ελέγχουν κάθε μηχανή κράτησης αεροπορικών εταιρειών που θέλουν να πάρουν την καλύτερη τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Αποφύγετε Τις Δυσάρεστες Εκπλήξεις

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύψεις ότι το άτομο δίπλα σου έφτασε εκεί για ένα κλάσμα της τιμής του εισιτηρίου που πληρώσατε.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να εξασφαλίσετε ότι έχετε την καλύτερη αεροπορική προσφορά εκεί έξω, χωρίς να περάσετε ημέρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο ή να παζαρέψετε με ταξιδιωτικούς πράκτορες. Πώς μπορεί κανείς να βρει τη φθηνότερη τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τις φθηνές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι στο διαδίκτυο και φυσικά λίγη τύχη προχωρεί πολύ.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύψεις ότι το άτομο δίπλα σου έφτασε εκεί για ένα κλάσμα της τιμής του εισιτηρίου που πληρώσατε. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να εξασφαλίσετε ότι έχετε την καλύτερη αεροπορική προσφορά εκεί έξω, χωρίς να περάσετε ημέρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο ή να παζαρέψετε με ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Μηχανές αναζήτησης πτήσεων

Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν φθηνό αεροπορικό εισιτήριο μέσω της σύγκρισης των online αγορών. Υπάρχουν δύο τύποι ιστοτόπων στους οποίους μπορείτε να κάνετε αυτό: τον παραδοσιακό ιστότοπο ταξιδιών όπως το Expedia ή το Orbitz και τις μηχανές αναζήτησης πτήσεων όπως το FindAirTickets.eu. Μερικές φορές, μετά τον έλεγχο αυτών των ιστότοπων, είναι καλή ιδέα να μεταβείτε επίσης στον ιστότοπο των αεροπορικών εταιρειών και ενδεχομένως να ξυρίσετε περισσότερα δολάρια από το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου. Τοποθεσίες όπως το Expedia και το Travelocity συχνά μπερδεύονται με μηχανές αναζήτησης πτήσεων, αλλά είναι στην πραγματικότητα ηλεκτρονικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Η κύρια διαφορά σε αυτούς τους ιστότοπους είναι η δυνατότητα αναζήτησης. Ένα ταξιδιωτικό web site όπως το Expedia ή το Orbitz αναζητά μόνο τη δική του βάση δεδομένων για διαθέσιμες πτήσεις, δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πράγμα που σημαίνει ότι η αναζήτηση είναι περιοριστική. Ωστόσο, θα έχετε περισσότερες δυνατότητες αναζήτησης και ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε αυτούς τους ιστότοπους.

Οι μηχανές αναζήτησης πτήσης θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και χρήματα με τις αγορές σας για σας – εισάγετε τα στοιχεία της πτήσης σας και ο ιστότοπος κάνει όλα όσα σας ψάχνουν ταυτόχρονα για να σας βρουν την καλύτερη προσφορά. Οι μηχανές αναζήτησης κερδίζουν χρήματα από τις αμειβόμενες διαφημίσεις και τα τέλη παραπομπής – αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ για να αγοράσετε την πτήση σας, λαμβάνουν μια μικρή χρέωση επειδή σας επισήμανε εκεί. Συνήθως δεν πληρώνετε τέλη όταν τα χρησιμοποιείτε για την κράτηση, αλλά αυτό αλλάζει, οπότε πάντα ελέγχετε για την αποκάλυψη των τελών πριν από την κράτηση.

Γενικά, τα τέλη δεν θα πρέπει ποτέ να αποκρύπτονται από εσάς, αλλά σε μια βιασύνη για το βιβλίο μπορείτε εύκολα να παραβλέψετε μια χρέωση που δεν ήταν προφανής πριν. Τα περιθώρια κέρδους για τους σε απευθείας σύνδεση ιστοτόπους ταξιδιών είναι χαμηλά και μπορούν να είναι πολύ δημιουργικά στη διάρθρωση των τελών τους εάν δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή. Επειδή οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους τείνουν να μην πληρώνουν τέλη παραπομπής, οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης πτήσης δεν περιλαμβάνουν τις αεροπορικές εταιρείες με προϋπολογισμό όπως το Jet Blue και το American Eagle στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης ταξιδιών όπως το Sidestep, τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν επιλογές από ιστότοπους αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και άλλες βάσεις δεδομένων που περιλαμβάνουν διαθεσιμότητα πτήσης, ενοικίασης δωματίων και ενοικίασης αυτοκινήτων. Το μειονέκτημα είναι μια απλή δυνατότητα αναζήτησης, αλλά χωρίς όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τους παραδοσιακούς σε απευθείας σύνδεση ιστοχώρους ταξιδιού. ιστοσελίδα.

Επιπλέον, να επωφεληθείτε πλήρως από το Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το Google ή το Yahoo. Εταιρείες όπως οι τοπικές ενώσεις αυτοκινήτων σας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για να σας ενδιαφέρουν στην ιδιότητα μέλους τους. Αν είστε ιδιοκτήτης θέρετρου, η εταιρεία που κατέχει το θέρετρο διαθέτει έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να κάνετε έρευνα και να κάνετε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Όταν κάνετε σερφάρισμα, μην ξεχνάτε τοποθεσίες όπως eBay, Hotline και Priceline. Το μοντέλο “υποβολής προσφορών” έχει γίνει ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για online αγορές.

Ταξιδιωτικά σωματεία

Για να έχετε ένα λογικό αεροπορικό εισιτήριο, θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε ένα ταξιδιωτικό κλαμπ. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά σωματεία έχουν δημιουργηθεί με μοναδικό σκοπό να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ταξιδεύετε. Χορηγείται από ξενοδοχεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλα που καταλαβαίνουν πόσο ανταγωνιστική είναι η αγορά, αυτά τα εξειδικευμένα κλαμπ μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα για ταξίδια. Η ιδιότητα μέλους σε αυτούς τους συλλόγους συνίσταται συχνά στην αγορά βιβλίου αποταμιεύσεων ή στην καταβολή μηνιαίας συνδρομής. Μην παραβλέπετε την εξοικονόμηση αυτών των μικρών “εκπτωτικών συλλόγων”.

Ταξιδιωτικό τμήμα της τοπικής σας εφημερίδας

Ερευνώντας μέσω του τμήματος ταξιδιών της τοπικής Κυριακής σας εφημερίδας, μπορείτε να βρείτε μερικές πραγματικά εξαιρετικές τιμές ευκαιρίας για αεροπορικά εισιτήρια και για πακέτα πακέτων ταξιδιών. Μερικές φορές, χαμηλά αεροπορικά εισιτήρια βρίσκονται στα τοπικά πρακτορεία ταξιδιών σας, τα οποία ασχολούνται με έναν συγκεκριμένο προορισμό. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες διαφημιζόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους, τέλη αποσκευών και φόρο αεροδρομίου, οπότε το φτηνό αεροπορικό εισιτήριο μπορεί να μην είναι τόσο φθηνό. Είναι καλύτερο να διαβάσετε τη μικρή εκτύπωση για να διευκρινίσετε τι παίρνετε πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο. Ένα τέχνασμα του εμπορίου είναι οι οργανισμοί να προσελκύσουν την προσοχή των ταξιδιωτών, υποδεικνύοντας τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, οι οποίες ισχύουν μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τη χαμηλή περίοδο.

Προσφορές

Παρόλο που μπορείτε να περιμένετε να πάρετε το φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο αν αρχίσετε να ψάχνετε πολλούς μήνες μπροστά, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Η αγορά αεροπορικού εισιτηρίου τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι θα εγγυάται συνήθως χαμηλές αεροπορικές μεταφορές. Είναι μύθος ότι οι φτηνότερες αεροπορικές πτήσεις είναι διαθέσιμες σε όσους κάνουν κράτηση για την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, οι καλύτερες προσφορές είναι συνήθως διαθέσιμες περίπου έξι μήνες πριν από την αναχώρηση, όταν τα καθίσματα κυκλοφορούν για πρώτη φορά και αυτά εξαφανίζονται καθώς η διαθεσιμότητα γίνεται σπάνια.

Εάν καλέσετε ένα γραφείο κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών και ζητήσετε αεροπορικό εισιτήριο σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, θα σας αναφέρουμε ένα ποσοστό που ίσως να μην είναι το χαμηλότερο αεροπορικό εισιτήριο. Πολλές φορές θα διαπιστώσετε ότι τα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια προσφέρονται μόνο στο διαδίκτυο, επειδή όταν κάνετε κράτηση του αεροπορικού εισιτηρίου σας online, ασκείτε την ιδέα “do you yourself” (DIY) no frills γιατί δεν υπάρχει γραφείο έκδοσης εισιτηρίων για να διατηρείτε, να ταξιδεύετε οι αγορές πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο και εφόσον μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά εισιτήρια, αυτό μόνο εξοικονομεί χρόνο για τον ταξιδιώτη και εξαλείφει την ανάγκη των αεροπορικών εταιρειών να απασχολούν περισσότερα άτομα για την επεξεργασία ταξιδιωτικών αγορών.

Ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού

Το ταξίδι γίνεται ακριβό κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών. Ανάλογα με τον προορισμό, είναι συχνά φθηνότερο να ταξιδεύετε την Κυριακή ή το μεσημέρι ή αν μένετε το Σαββατοκύριακο. Ο έλεγχος των τιμών για ημερομηνίες μερικές ημέρες πριν ή μετά την αρχική σας επιθυμία να πετάξετε μπορεί συχνά να έχει μεγάλο αντίκτυπο στα αεροπορικά εισιτήρια. Η επέκταση της διαμονής σας για μερικές ημέρες πριν ή μετά τις δημοφιλείς ημερομηνίες μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα επίσης. Αναζητήστε ταξιδιωτικές προσφορές την Τετάρτη και το Σάββατο το πρωί.

Το καλύτερο είναι να επιλέξετε την ημερομηνία αναχώρησης και άφιξης της εβδομάδας όταν είναι δυνατόν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πτήσεις του Σαββατοκύριακου γεμίζουν ταχύτερα από τις καθημερινές και οι αεροπορικές εταιρείες συχνά προσφέρουν εκπτώσεις για να γεμίσουν τις πτήσεις της εβδομάδας. Οι φτηνότερες πτήσεις τείνουν να πωλούνται μέσα σε λίγες ώρες από την απελευθέρωσή τους. Οι αεροπορικές εταιρείες παίζουν με τους ναύλους τους ανά πάσα στιγμή, οπότε μην εκπλαγείτε εάν έχετε ελέγξει έναν αεροπορικό ναύλο πριν από μία ώρα και το κόστος του ταξιδιού σας έχει αυξηθεί.

Κατά καιρούς, ημερομηνίες κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων ή σε άλλες περιόδους υψηλής ζήτησης, οι τιμές συνήθως διογκώνονται και τα αεροπλάνα γεμίζουν πολλούς μήνες εκ των προτέρων. Εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ταξιδεύετε στις διακοπές, για παράδειγμα, Χριστούγεννα ή Παραμονή Πρωτοχρονιάς μπορείτε να βρείτε μερικές πολύ ελκυστικές εκπτώσεις.

Να γνωρίζετε τις υπηρεσίες διαδικτυακών ταξιδιών και τα τέλη μεταφοράς. Κατά την κράτηση ταξιδιών στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες ταξιδιού συνήθως περιλαμβάνει κάποιο είδος υπηρεσίας. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από πέντε έως είκοσι δολάρια. Τα τέλη που πρέπει να γνωρίζετε είναι τέλη μεταφοράς όταν αλλάζετε το δρομολόγιό σας ή ακυρώνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Μπορεί να κοστίσει $ 100 ή περισσότερα για να αλλάξει μετά την κράτηση μιας πτήσης.

Η πτήση μπορεί να είναι μια δαπανηρή μορφή ταξιδιού, αν δεν εξετάσετε όλες τις δυνατότητές σας. Η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει να προσαρμόζεται στα πλεονεκτήματα του Διαδικτύου. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί σε ηλεκτρονικά συστήματα κράτησης ταξιδιών και νέοι παίκτες συνεχίζουν να εισέρχονται στην αγορά κάθε χρόνο. Οπλισμένοι με αυτές τις συμβουλές θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να περιηγηθείτε στο λαβύρινθο για την καλύτερη δυνατή προσφορά για εσάς. Και εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η επιχείρηση ταξιδιών από τούβλα και κονιάματα αν δεν έχετε την υπομονή να ψάξετε στο διαδίκτυο για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Κανε τα μαθηματα σου; στο τέλος υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα για να ξοδέψετε τα χρήματά σας στις επόμενες διακοπές σας, ή επαγγελματικό ταξίδι.