Top 10 Μυστικά Για Την Εξοικονόμηση Χρημάτων Στις Πτήσεις

αναρτήθηκε σε: Συμβουλές | 0

Εξοικονόμηση Χρημάτων Στις ΠτήσειςΓνωρίζετε ότι μερικοί άνθρωποι ταξιδεύουν στη χώρα και στο εξωτερικό, τόσο για δουλειές όσο και για αναψυχή, και σώζουν δέσμες χρημάτων στη διαδικασία;

Το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας λίγους γνωστούς τρόπους πραγματικής αξιοποίησης της πιο δημοφιλούς μορφής μεταφορών – αεροπορικών πτήσεων.

Δεν βασίζονται στους διασημότερους «αεροπορικούς αγώνες τιμών». Δεν βασίζονται στους ταξιδιωτικούς πράκτορές τους για να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ πετούν.

Βεβαίως, δεν πρέπει να απορρίψετε αυτές τις δύο μεθόδους. Οι πόλεμοι τιμών μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελός σας. Αλλά εξαρτάται από αυτά πάρα πολύ είναι ένα μεγάλο λάθος.

1. Καλέστε τις αεροπορικές εταιρείες.

Καλέστε τις αεροπορικές εταιρείες από τα μεσάνυχτα έως τις 1 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή για να έχετε φθηνότερα εισιτήρια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα μεσάνυχτα, οι πράκτορες αεροπορικών εταιρειών αναθεωρούν και φορτώνουν νέους ναύλους στους υπολογιστές τους. Οι καλύτεροι ναύλοι είναι αμέσως μετά την ενημέρωση!

2. Ελέγξτε σε άλλους αερολιμένες εκτός από τον κύριο αερολιμένα που χρησιμοποιείτε.

Πολλές μεγάλες πόλεις έχουν δύο αεροδρόμια. Ελέγξτε τις γύρω πόλεις και πόλεις για να συγκρίνετε τις αεροπορικές πτήσεις. Μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια στις πτήσεις σας.

3. Το πρώιμο πουλί παγιδεύει το αεροπλάνο.

Όσο νωρίτερα κρατάτε την πτήση σας τόσο περισσότερο εξοικονομείτε. Οι περισσότεροι ειδικοί ναύλοι έχουν περιορισμούς αγοράς 7 έως 30 ημερών. Συνήθως δεν επιστρέφονται αλλά μπορούν να προσφέρουν βαθιές εκπτώσεις.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και συμφωνίες “τελευταίας στιγμής”. Επισκεφθείτε το smartliving.com για να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προσφορές τελευταίας στιγμής.

4. Βγαίνετε έξω από την πόλη την Τετάρτη.

Τα ταξίδια στα μέσα της εβδομάδας είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρά. Αν φύγετε την Τρίτη, την Τετάρτη ή την Πέμπτη και παραμείνετε πάνω από το βράδυ του Σαββάτου, μπορείτε να κερδίσετε καταπληκτικές αποταμιεύσεις σε σύγκριση με την Παρασκευή έως τη Δευτέρα όταν οι περισσότεροι άνθρωποι πετούν

Ξεκινήστε τις διακοπές σας από Τετάρτη έως Τετάρτη ή από Τρίτη έως Τρίτη. Θα εξοικονομήσετε πολλά επιλέγοντας τις ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης σας με αυτό τον τρόπο!

5. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο μίας ή μερικής.

Ας πούμε ότι ταξιδεύετε από τη Βοστώνη στο Ντάλας. Μπορεί να είναι φθηνότερο να έχετε δύο ξεχωριστά εισιτήρια. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα εισιτήριο από τη Βοστώνη στο Νάσβιλ και ένα από το Νάσβιλ στο Ντάλας.

Όλα εξαρτώνται από τις πόλεις που συνδέουν τα αεροδρόμια και τους κόμβους των αεροπορικών σας εταιρειών. Απλά πείτε στον αντιπρόσωπό σας ότι είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε από άλλα αεροδρόμια και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας περιφερειακά αεροδρόμια για να εξοικονομήσετε χρήματα.

6. Ανοίξτε το πλάτος.

Θα πρέπει να εξετάσετε το λεγόμενο “Open-Jaw” εισιτήριο. Αυτά χρησιμοποιούνται όταν ένας ταξιδιώτης φτάνει και αναχωρεί από διαφορετικές πόλεις.

Ένα εισιτήριο αγοράζεται για να καλύψει και τις δύο πόλεις. Ελέγξτε με τον ταξιδιωτικό πράκτορα ή τον αντιπρόσωπο της αεροπορικής σας εταιρείας για να δείτε αν αυτό το τέχνασμα είναι διαθέσιμο αντί για δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης. Συγκρίνετε την τιμή του καθενός.

7. Μια εξαιρετική online υπηρεσία www.findairtickets.eu.

Εισάγετε προορισμούς και ημερομηνίες και το site αναζητά γρήγορα μερικές δωδεκάδες συνδεδεμένες περιφερειακές και διεθνείς αεροπορικές εταιρείες για να βρείτε τις καλύτερες τιμές.

8. “Κωδικός μετοχή”.

Ρωτήστε τον αντιπρόσωπό σας εάν αυτή η πτήση είναι πτήση “με κωδικό πρόσβασης”. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια πτήση προσφέρεται από δύο διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Απλά αντιγράψτε το όνομα της άλλης αεροπορικής εταιρείας και ελέγξτε τι χρεώνουν.

Μόνο μία από τις αεροπορικές εταιρείες εκτελεί την πτήση. Ο πραγματικός χειριστής προσφέρει πάντα αυτή τη πτήση λιγότερο, γι ‘αυτό κλείστε μαζί του.

9. Εγγραφείτε για τα ενημερωτικά δελτία αεροπορικών εταιρειών.

Από τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου μέχρι τα διεθνή πακέτα πτήσεων, το ενημερωτικό δελτίο σας εξοικονομεί χρήματα για ταξίδια και δεν απαιτεί να επισκέπτεστε συνεχώς την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας για την τελευταία προσφορά.

10. Οι αεροπορικές εταιρείες συχνά μειώνουν τους ναύλους τους κατά τη διάρκεια των αργιών ταξιδιών.

Σάρωση των ταξιδιωτικών σας τμημάτων στις εφημερίδες και μιλήστε στον πράκτορά σας σχετικά με αυτές τις χαμηλές τιμές.