Ταξιδιωτικά Στοιχεία Για Τη Σιγκαπούρη Που Πρέπει Να Γνωρίζετε

αναρτήθηκε σε: Προορισμοί | 0

Σιγκαπούρη, μια γιγαντιαία πόλη-κράτος ασιατικής ηπείρου, ιδανικά γνωστή για την εξαιρετική της ποικιλία και την εκπληκτική κουλτούρα που περιλαμβάνει πολλές θρησκείες, εθνότητες και περιφερειακές αξίες. Κάθε χρόνο, αν όχι εκατομμύρια, χιλιάδες τουρίστες φτάνουν στη Σιγκαπούρη για να εξερευνήσουν αυτή την τεράστια πόλη των λιονταριών, η οποία έχει οικοδομηθεί για να γίνει ένας από τους πιο μυθικούς και διάσημους προορισμούς απόδρασης στον κόσμο.

Με χαρακτηριστικά που έχουν γοητευτικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, πρέπει να έχετε διαβάσει πολλά για τη Σιγκαπούρη, αλλά εάν σκοπεύετε να κάνετε διακοπές στη Σιγκαπούρη στο εγγύς μέλλον, θα πρέπει πιθανώς να περάσετε από τα παρακάτω γεγονότα που είναι μερικά από τα ωραιότερα πράγματα να κατανοήσετε τον προορισμό σας και να μάθετε μερικές βασικές ιδέες για το πώς μπορείτε να κάνετε τις περισσότερες από τις διακοπές σας με τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Σιγκαπούρης:

1. Ο δεύτερος μεγαλύτερος τροχός των πορθμείων: Το Flyer της Σιγκαπούρης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος τροχός των πορθμείων στον κόσμο που ήταν ο μεγαλύτερος μέχρι το High Roller στο Λας Βέγκας. Το ύψος του αεροσκάφους της Σιγκαπούρης είναι περίπου 165 μέτρα και προσφέρει την πιο μαγευτική θέα ολόκληρης της Σιγκαπούρης.

2. Jurong Waterfalls: Η Σιγκαπούρη δεν είναι απλώς η πατρίδα ενός από τους μεγαλύτερους τροχούς των πορθμείων, αλλά έχει επίσης έναν από τους ψηλότερους τεχνητούς καταρράκτες στο Πάρκο Πτηνών Jurong που αποτελεί εξέχοντα αξιοθέατο στην πολιτεία της Σιγκαπούρης όπου επισκέπτονται τα φορτία των μεταναστευτικών πουλιών καθιστούν τον χώρο ακόμα πιο υπέροχο.

3. Νυχτερινό σαφάρι: Για εκείνους που απολαμβάνουν σκούρο περισσότερο από το φως και έχουν αυτό το εκπληκτικό ενδιαφέρον για νυχτερινά πουλιά μπορούν να επισκεφθούν το Night Safari στη Σιγκαπούρη, το οποίο είναι το πρώτο σαφάρι του νυχτερινού πλάσματος του κόσμου. Πάρτε εκεί μετά το ηλιοβασίλεμα και πηγαίνετε στο τραμ και βεβαιώστε αυτά τα πλάσματα που κάνουν τις φυσικές τους υποθέσεις στο φως του φεγγαριού.

4. Βοτανικός Κήπος της Σιγκαπούρης: Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται την έλξη ως έναν μικρό περίπατο ανάμεσα στην πολυσύχναστη πόλη, αλλά μόνο λίγοι γνωρίζουν το γεγονός ότι οι Βοτανικοί Κήποι της Σιγκαπούρης είναι το σπίτι περισσότερων από 600 ειδών ορχιδέα λουλουδιών που διατηρούνται και εμφανίζονται στο κοινό κάθε μέρα.

5. Γλώσσα: Παρά το γεγονός ότι είναι ένα τεράστιο και παγκοσμίως πρωταγωνιστικό ποσοστό αλφαβητισμού, θα βρείτε τους ανθρώπους της Σιγκαπούρης αρκετά ταπεινοί και στερούνται της σωστής χρήσης της αγγλικής γλώσσας. Συνδυάζοντας τα αγγλικά με τα Μανδαρινικά, τα Μαλαισιακά, τα Κινέζικα και τα Ταμίλ, οι άνθρωποι έχουν κάνει τη δική τους εκδοχή της αγγλικής γλώσσας, τοπικά γνωστή ως Singaporean English ή “Singlish”.

6. Καιρικές συνθήκες: Η Σιγκαπούρη βρίσκεται πολύ κοντά στη γραμμή του Ισημερινού και έχει αυτή τη ζεστή και υγρή θερμοκρασία που σπανίως παρατηρείται σε κανονικές συνθήκες. Η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία της Σιγκαπούρης είναι περίπου 66 βαθμό Fahrenheit που σημειώθηκε το έτος 1934.

7. Αριστούργημα του καλά οργανωμένου συστήματος: Η Σιγκαπούρη έχει ένα από τα καλά οργανωμένα συστήματα στον κόσμο που μπορεί εύκολα να παρατηρηθεί όταν γνωρίζετε ότι η Σιγκαπούρη είναι η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένες χώρες στον κόσμο μετά το Μονακό και το Μακάο από το 2016 .

8. Οδηγήστε με τον θείο: Σε αντίθεση με τις χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οδηγοί ταξί στη Σιγκαπούρη καλούνται κανονικά ως θείος ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος μαλλιών ή συμπεριφοράς. Αυτοί οι οδηγοί ταξί είναι αρκετά φιλικοί για να συζητήσουν κάθε θέμα και να απολαύσουν τη βόλτα σας στους πολυσύχναστους δρόμους και τους δρόμους της Σιγκαπούρης.

9. Η πολική αρκούδα Inuka: Η Σιγκαπούρη είναι γεμάτη εκπλήξεις, και μεταξύ αυτών, η πιο σουρεαλιστική αλλά όμορφη που αψήφησε όλους τους κανόνες της φύσης είναι η Inuka. Μια 26χρονη όμορφη πολική αρκούδα που γεννήθηκε στις τροπικές συνθήκες της Σιγκαπούρης είναι διαθέσιμη για να γίνει μάρτυρας στο ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης.

10. Κινεζική Μυθολογία Θεματικό Πάρκο: Πολλοί άνθρωποι που επισκέπτονται τη Σιγκαπούρη έχουν παραλείψει να επισκέπτονται το Haw Par Villa, το οποίο είναι ένα από τα πιο σουρεαλιστικά θεματικά πάρκα στον κόσμο, βασισμένο στην κινεζική μυθολογία με πάνω από χίλια αγάλματα και τόνους ανθρώπων ρολετών των θρύλων και των ιστορικών χαρακτήρων από την κινεζική μυθολογία.

Η επίσκεψη στη Σιγκαπούρη είναι μια εξαιρετική εμπειρία όπου η βαθύτερη βουτιά σας, τόσο περισσότερο θα εξερευνήσετε.

Διαθέτοντας την καλύτερη συλλογή τροφίμων, πολιτισμού, φυσικών τοπίων και πολλά άλλα, η Σιγκαπούρη καλεί όλους. Έτσι, την επόμενη φορά που αισθάνεστε σαν να έχετε μια απολαυστική απόδραση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, απλά κλείστε τις πτήσεις σας στη Σιγκαπούρη και απολαύστε τις συναρπαστικές διακοπές σας με πολλές αναρίθμητες ιστορίες και απίστευτες εμπειρίες.