Ταξιδεύετε Με Το Ζωάκι Σας; Δείτε Πώς Θα Κάνετε Την Ζωή Σας Πιο Εύκολη

αναρτήθηκε σε: Ταξίδια | 0

Η εορταστική περίοδος είναι εδώ! Και ενώ τα οράματα των δαμάσκηνων σαλάτας χορεύουν στα κεφάλια μας, έτσι και οι καθυστερήσεις των πτήσεων και οι πολλές ώρες στην άσφαλτο.

Ταξιδεύετε Με Το Ζωάκι Σας;

Τα αεροπορικά ταξίδια είναι συχνά μια ταλαιπωρία, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, και δυστυχώς, η προσθήκη ενός κατοικίδιου ζώου στο μίγμα συχνά καθιστά πιο δύσκολη. Αλλά δεν φοβάσαι: “Ο τύπος Guy” Brian Kelly είναι εδώ με συμβουλές για να σας βοηθήσει και το Fido να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο ομαλό.

Φυσικά, η Kelly έχει εμπειρία πλεύσης σε όλο τον κόσμο, αλλά τι ξέρει για τα ταξίδια με κατοικίδια ζώα; Πολλά! Ένας από τους πιο συνηθισμένους συντρόφους του είναι οι γαλλικοί μύλοι μπουλντόγκ του, οι οποίοι είναι μέρος των PointsPups του ThePointsGuy.com.

Ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές και τα μυστικά Kelly ήταν όλοι εκείνοι οι λάτρεις των κατοικίδιων πάρει στη φετινή περίοδο των διακοπών.

Μην ασκείτε πίεση

Η Κέλι παραδέχεται ότι για πρώτη φορά έφερε στο αεροπλάνο τον πεντάχρονο Μάιλς, ήπια ήρεμη. Αυτό δεν κάνει κανέναν καλό, ειδικά το κατοικίδιο ζώο σας, που συχνά μπορεί να πάρει στα επίπεδα άγχους σας. Ενώ η ιδέα του ταξιδιού αεροπλάνο κατοικίδιων ζώων μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, όλα είναι ευκολότερα αν το πλησιάσετε με μια ήρεμη στάση. Επιπλέον, ποτέ μην προσπαθείτε να γλιστρήσετε το κατοικίδιο σας σε αεροπλάνο για να αποφύγετε το άγχος – αυτό θα προκαλέσει μόνο περισσότερα προβλήματα.

Πρόγραμμα Προτεραιότητας

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επέτρεψαν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό κατοικίδιων ζώων στην καμπίνα κάθε πτήσης. Είναι σημαντικό να κλείσετε ένα εισιτήριο για εσάς και το κατοικίδιο σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε ο γούνινος φίλος σας να μην πιαστεί χωρίς σημείο. Μετά την κράτηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα άνετο μεταφορέα για το κατοικίδιο ζώο σας και αρχίστε να τον εισάγετε νωρίς (αντιμετωπίζει βοήθεια). Με αυτόν τον τρόπο, όταν είναι καιρός να πετάξετε, το κατοικίδιο ζώο σας θα αισθανθεί προετοιμασμένο.

Άφιξη νωρίς

Συχνά, οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε check in στο διαδίκτυο εάν φέρνετε μαζί σας ένα κατοικίδιο ζώο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπολογίσει το ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα και κάνετε check in στο γραφείο.

Δεν μπορείτε να πάρετε αρκετές γάτες, σκύλους και άλλους γούνιους φίλους; Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε τα πιο όμορφα νέα και φωτογραφίες των κατοικίδιων ζώων απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Γνωρίστε τους κανόνες

Πριν ξεκινήσετε το αεροδρόμιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αναθεωρήσει τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών και των αεροδρομίων που χρησιμοποιείτε, καθώς μπορούν να διαφέρουν. Δεν έχει σημασία τι λένε οι κανόνες, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αντίγραφο του καθαρού λογαριασμού του κατοικίδιου ζώου σας από τον κτηνίατρο στο χέρι, έτσι μπορείτε να το παρουσιάσετε εάν υπάρχουν προβλήματα. Επιπλέον, να είστε προετοιμασμένοι να απομακρύνετε το κατοικίδιο σας από τον μεταφορέα του και να τον κρατάτε στη διαδικασία ελέγχου ασφαλείας. Πρόκειται για τυπική διαδικασία.

Αποφύγετε την τοποθέτηση του κατοικίδιου ζώου σας στο φορτίο

Δυστυχώς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν αφήνουν κατοικίδια ζώα άνω των 25 κιλών. πετούν στην καμπίνα, εκτός εάν πρόκειται για ζώα υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλύτερα κατοικίδια ζώα που ταξιδεύουν αεροπορικώς θα πρέπει να επιβιβαστούν. Η Kelly συνιστά την αποφυγή αυτής της επιλογής, αφού έχει ακούσει ιστορίες τρόμου για τα χαμένα ή τραυματισμένα κατοικίδια ζώα. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι πολύ μεγάλο για να πετάξει στην καμπίνα, σκεφτείτε μια άλλη μορφή ταξιδιού ή βρείτε έναν sitter για το γούνινο φίλο σας.

Πάρτε τα προνόμια

Οι αεροπορικές εταιρείες όπως το JetBlue έχουν προγράμματα συχνών δρομολογίων για τα κατοικίδια ζώα σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σημεία αυτά. Αν έχετε πιστωτική κάρτα που παρέχει παροχές ταξιδιού, ελέγξτε αν θα καλύψει το κόστος των τελών ταξιδιού κατοικίδιων ζώων, όπως κάνουν ορισμένοι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτές τις κάρτες φιλικές προς το ταξίδι για να πληρώσετε για το εισιτήριο του κατοικίδιου ζώου σας, επειδή η αμοιβή τους συνήθως κερδίζει εσείς επίσης σημεία. Τέλος, αν έχετε TSA Pre, το κατοικίδιο σας κάνει επίσης. Μπορείτε και πάλι να παραλείψετε τη μεγάλη γενική γραμμή!