Μια Απίστευτη Ταξιδιωτική Περιπέτεια Και Μερικές Λύσεις

αναρτήθηκε σε: Ταξίδια | 0

Το καλύτερο δωρεάν δωμάτιο που είχα ποτέ; Η οικογένειά μου και απόλαυσα την παραμονή μου στο Park Hyatt στο Τόκιο.

Απίστευτα, δεν υπήρχε γραφείο check-in. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική περιοχή του Τόκιο. Ένας υπάλληλος του προσωπικού μας επισκέπτεται. Υπογράψαμε τα απαραίτητα έγγραφα σε περίπου 2 λεπτά – από την πολυτέλεια και την άνεση του γραφείου στο δικό μας δωμάτιο.

Μόνο οι ανέσεις καθιστούσαν τη διαμονή μας αξέχαστη. Το τεράστιο μπάνιο χρησιμοποιείται για να καθίσετε, να απολαύσετε και να χαλαρώσετε. Δεν ήταν μόνο τα καλύτερα σαμπουάν, κλιματιστικά και ακόμη και νέα hairstyles. Βρισκόμαστε σε ένα άνετο δωμάτιο με μεγάλη πισίνα και μπουρνούζι. Μετά από μια γρήγορη βόλτα στον ανελκυστήρα στον 52ο όροφο μέσα σε μια εκπληκτική θέα 360 ° στο Τόκιο.

Για όλα αυτά, δεν πληρώσαμε τίποτα, ούτε καν φόρο δωματίου. Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει τίποτα «ελεύθερο». Πραγματικά χρειάστηκε 21 πληρωμένες νύχτες στο Hyatt Hotels, χρησιμοποιώντας μια προσφορά προώθησης, για να κερδίσει αρκετά σημεία ξενοδοχείων για αυτή τη διανυκτέρευση πέντε νύχτες.

Αλλά εδώ είναι το βασικό σημείο: Πότε έχετε περισσότερα από όσα προσφέρετε! Εξαργυρώστε το συχνό σας ταξίδι για επαγγελματικούς ή πρώτης κατηγορίας.

Οι Συχνά Ερωτημένοι Ερευνητές θα επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Αυτό το στατιστικό στοιχείο με εκπλήσσει. Επειδή αυτά τα βραβεία κοστίζουν συνήθως 25.000 μίλια συχνών μιλίων, για όσους είναι ασυνήθιστα χαμηλοί στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά ταξιδιών.

Ο καταλαβαίνω ταξιδιώτης μπορεί να φτάσει σχεδόν σε οποιοδήποτε εσωτερικό προορισμό σήμερα στην κατηγορία πούλμαν για κάτω από $ 400 χρησιμοποιώντας ένα εισιτήριο αγοράς. Με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, μια κλάση premium είναι πιο προσιτή από ποτέ. Γιατί να μην περιμένεις μέχρι να φτάσεις 100.000 έως 200.000 μίλια και να πεθάνεις σε ένα ή δύο;

Miles γρήγορα – πριν οι αεροπορικές εταιρείες βγουν έξω από την επιχείρηση. Οι επικριτές σε όλο το σκάφος αναγγέλλουν τα προγράμματα μιλίων συχνών μιλάνων καταλαβαίνω ότι οι ταξιδιώτες έρχονται στην αγάπη – και το μίσος! Αμέτρητες “ταξιδιωτικές αρχές” σε εφημερίδες και περιοδικά και “γνώστες” ειδήμονες στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Πόσο εντελώς γελοίο …

Με την εξαίρεση της US Airways, την οποία θα μπορέσω να μείνω επί του παρόντος – συνεπώς συνεχίστε να μαζεύετε μίλια συχνών πτήσεων και να είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση στο μη-πολύ μακρινό μέλλον. Θα μειωθούν τα μίλια αεροπορικών εταιρειών στο μέλλον; Φυσικά θα πρέπει να βγουν έξω και να κερδίσουν δολάρια κάθε εργάσιμη ημέρα, έχει;

Αποκτήστε πραγματικότητα τώρα – οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να είναι στο μέλλον, όχι μόνο ως τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες τους, αλλά και ως πηγή εσόδων από χιλιάδες επιχειρήσεις (τράπεζες, αμοιβαία κεφάλαια, εστιατόρια, τηλεφωνικές εταιρείες μεγάλων αποστάσεων – πώς υπολογίζουμε τους τρόπους;) που προσφέρουν συχνά δρομολόγια με τους πιστούς πελάτες τους. Όπως και οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες. Ξέρω ότι συνεχίζετε να κερδίζετε αυτά τα Hilton, Marriott, Hyatt και Starwood.

Είναι πραγματικά οι εξωτικοί προορισμοί – από την Ταϊτή μέχρι το Παρίσι, την Αντίγκουα στο Ρίο ντε Τζανέιρο – που πρέπει να σας ενθουσιάσουν, τον εξειδικευμένο ταξιδιώτη στον κόσμο. Ξεκινήστε να φανταστείτε – και να σχεδιάσετε – τις υπέροχες εκδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο χαράς.

Αποφασίστε ποιο τμήμα του παραδείσου έχει την υψηλότερη προτεραιότητα στη λίστα επιθυμιών σας – και υπολογίστε το ποσό μιλίων που θα χρειαστείτε για ένα ή δύο ή περισσότερα. Στη συνέχεια, αρχίστε να επεξεργάζεστε τις στρατηγικές σας για να ξεκινήσετε τη νιρβάνα χιλιομέτρων.

Και καλό ταξίδι!