Η Ιστορία Των Αερογραμμών Της Χαβάης (Hawaiian Airlines)

αναρτήθηκε σε: Προορισμοί | 0

Η Αμερική είναι η πατρίδα πολλών εκκρεμών αεροπορικών εταιρειών και ανεξάρτητα από το αν αναζητάτε ένα ταξίδι αναψυχής ή μια πολυτελή επιχειρηματική απόδραση, υπάρχουν δεκάδες επιλογές για να επιλέξετε από τον προϋπολογισμό σας που θα σας μεταφέρει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Hawaiian Airlines

Ανάμεσά τους όλοι, ο ξαφνικός μεταφορέας της Χαβάης, οι Hawaiian Airlines διακρίθηκαν για να γίνουν ένας από τους καλύτερους μεταφορείς στον κόσμο που προσφέρουν μια θαυμάσια ταξιδιωτική εμπειρία και μαγευτική απόλαυση να πετούν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς καθώς και σε λιγότερο γνωστές πόλεις παγκοσμίως . Με το εκπληκτικό ιστορικό της και την υπέροχη ιστορία της αεροπορίας, ο μεταφορέας έχει γίνει μια αρκετά δημοφιλής αεροπορική εταιρεία τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Ιδρύθηκε το 1929 ως Inter-Island Airways που αρχικά εξυπηρετούσε τη σύνδεση της ηπειρωτικής Αμερικής με το αρχιπέλαγος της Χαβάης. Οι εταιρείες Hawaiian Airlines εξυπηρετούν σε πολλά επίπεδα και προσφέρουν στους προστάτες του μια ικανοποιητική και πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία. Αρχικά λειτουργούσε ως θυγατρική της εταιρίας Inter-Island Steam Navigation, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με τη βοήθεια ενός αεροσκάφους BELLANCA CH-300 Pacemaker που ήταν αερομεταφορέας κοντινού μήκους, καλύπτοντας την απόσταση μεταξύ του κόμβου στη Honolulu και του O ‘ AHU. Μέχρι το τέλος του 1929, η αεροπορική εταιρεία έφερε τις υπηρεσίες του Sikorsky S-38, το οποίο εκμεταλλευόταν κατά κύριο λόγο τη διαδρομή της Χονολουλού και του Hilo, ενώ είχε μερικές στάσεις στο νησί MALOKA’I και το Maui αντίστοιχα.

Το έτος 1941, η αεροπορική εταιρεία άλλαξε τον τίτλο της στις εταιρείες Hawaiian Airlines, ενώ ταυτόχρονα έγινε ένας από τους καλύτερους αερομεταφορείς των υπηρεσιών αεροσκαφών μεταξύ νησιών, μαζί με πολλές εξαιρετικές διαδρομές σε όλη την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ. Με ένα ευρύ στόλο Sikorsky S-43 και Douglas DC-3 που ήρθε αμέσως μετά τη συνταξιοδότηση του Sikorsky S-38, η αεροπορική εταιρεία έφερε μια νέα διάσταση αεροπορίας στο κράτος της Χαβάης. Μετά από μια δεκαετία, το 1952, η αεροπορική εταιρεία έφερε μια νέα εποχή αεροσκαφών στον στόλο της και άρχισε να μεταφέρει τους επιβάτες της με τη βοήθεια των αεροσκαφών CONVAIR 340 και 440 που έγιναν ένα μεγάλο χτύπημα στη βιομηχανία και έφεραν ένα νέο επίπεδο αναψυχής και άνεση για τους προστάτες του.

Το δεύτερο μισό του 1970, η αεροπορική εταιρεία έφερε τις αεριωθούμενες υπηρεσίες και έφερε τις πιο γρήγορες, πιο ομαλές και πιο ευχάριστες υπηρεσίες με τη βοήθεια των αεροσκαφών Douglas DC-9-10 που ήταν η επανάσταση στο ιστορικό της αεροπορίας εκείνη τη χρονική στιγμή. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1980, η αεροπορική εταιρεία έφερε τις υπηρεσίες της εκτός του κράτους και άρχισε να συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ πτήσεις σε διάφορα μέρη του Ειρηνικού με την απίστευτη γκάμα των αερομεταφορέων, συμπεριλαμβανομένου του Douglas DC-8, αφού είδε μια μαζική και αυξανόμενη ανταγωνισμού από άλλους αερομεταφορείς, συμπεριλαμβανομένου του Mid Pacific Air. Με τη χρηματοδοτική μίσθωση των αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένης της Lockheed L-1011, το 1985, η Hawaiian Airlines άρχισε να προσφέρει στις υπηρεσίες της ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων περιφερειακών αερομεταφορέων που εξάλειψαν σημαντικό μέρος του ανταγωνισμού από την αεροπορική εταιρεία.

Τεράστιος Στόλος Αεροσκαφών

Μέχρι το 1995, η αεροπορική εταιρεία έφερε ένα στόλο αεροσκάφους με όλα τα αεροσκάφη που έφερε μια επαναστατική εποχή υψηλής τεχνολογίας στην αεροπορία υπό την οροφή της Hawaiian Airlines και έδωσε πλεονέκτημα έναντι άλλων με τη βοήθεια μισθωμένου στόλου από τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες. Πριν από την πτώχευση το 2003, η Hawaiian Airlines αντικατέστησε τους μισθωμένους αερομεταφορείς της DC-10 με το προηγμένο στόλο της Boeing 767 που έφερε όλο το νέο επίπεδο εκσυγχρονισμού στη βιομηχανία και έδωσε στους επιβάτες μια πολύ ευρύχωρη και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Με το κεφάλαιο 11 πτώχευσης που εισήχθη το πρώτο τρίμηνο του 2003, η αεροπορική εταιρεία ήταν σε μεγάλο χρέος του πιλοτικού προγράμματος συνταξιοδότησης που οδήγησε σε τερματισμό του πτωχευτικού σχεδίου το Μάιο του 2005. Από τότε μέχρι σήμερα, η αεροπορική εταιρεία αναδύθηκε ως ένας από τους κορυφαίους διεθνείς οι αερομεταφορείς του κόσμου και παρέχοντας στους τουρίστες μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ επί του σκάφους και μια ευρεία ποικιλία εγκαταστάσεων επί του εδάφους που έχει κάνει τον μεταφορέα μια παγκοσμίου φήμης αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύουν.

Σήμερα, οι εταιρείες Hawaiian Airlines δίνουν στους προστάτες της μια συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία, ενώ συνδέονται με τις πιο δημοφιλείς και λιγότερο γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο και έχουν επεκτείνει την εμβέλειά της σε διάφορα μέρη του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, της Ωκεανίας, της Μέσης Ανατολής, περισσότερες περιφέρειες. Από τώρα, οι Hawaiian Airlines δίνουν στους τουρίστες μια διέξοδο χωρίς προβλήματα, συνδέοντας με το Πεκίνο, το Όκλαντ, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, την Οζάκα, τον Pago Pago, το Lanai, το Kona, το Φοίνιξ, τη Σεούλ, το Σαν Ντιέγκο, το Πόρτλαντ, , Το Σιάτλ και πολλές άλλες πόλεις που δίνουν στους ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες την ευχαρίστηση να πετούν με τις αεροπορικές εταιρείες της Χαβάης.

Τώρα που οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το μεγάλο και ευγενικό επίδομα αποσκευών, η Hawaiian Airlines εξυπηρετεί τους προστάτες της με πολύ πιο προσιτές αεροπορικές συμφωνίες δίνοντας επαρκή αποζημίωση αποσκευών, εξαιρετικές υπηρεσίες επί των πλοίων, επιλογές ψυχαγωγίας σε πολλές γλώσσες, εκπληκτική διαμετακόμιση στο αεροδρόμιο, υπηρεσίες online check-in και πολλά άλλα.