5 Καταπληκτικοί Λόγοι Για Να Επισκεφτείτε Την Ινδία

αναρτήθηκε σε: Προορισμοί | 0

Η ίδια η ήπειρος της Ασίας είναι μια ομάδα από απρόβλεπτες και ασυνήθιστες ιδιότητες και αν σχεδιάζετε να πάτε στην περιοχή της Νότιας Ασίας, θα βρείτε την Ινδία ως μία από τις πιο φυσικές και πολιτιστικά πλούσιες επιλογές απόδρασης που είναι γεμάτη με μια θαυμάσια γκάμα υπέροχων και ασυνήθιστο φαινόμενο που καλύπτει όλο το οροπέδιο αυτής της γιγαντιαίας, γεωγραφικά ποικίλης και πολυπληθούς χώρας.

Πολλοί ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο έχουν βρει τη χώρα της Ινδίας ως έναν εξαιρετικό τρόπο να μαρτυρούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας και έχουν διερευνήσει πολλά εκπληκτικά θαύματα που δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Με τους πρόσφατους ταξιδιώτες μας σε διάφορα μέρη της Ινδίας και με την εξέταση συναδέλφων bloggers, έχουμε συναντήσει πολλά όμορφα και τα πιο εκπληκτικά θαύματα της Ινδίας που σίγουρα θα σας κάνει να κλείσετε πτήσεις προς την Ινδία σε μια στιγμή και να γνωρίσετε τη γοητεία και τη διαφορετικότητα στο πρόσωπο:

1. The Magnetic Hill, Ladakh

Η μεγαλύτερη περιπέτεια για τους λάτρεις της οδικής εκδρομής στην Ινδία, ένα ταξίδι με ποδήλατο στα αλλοδαπά εδάφη της κοιλάδας του Ladakh, είναι γεμάτη με άφθονο ασυνήθιστο φαινόμενο, όμως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών σε ολόκληρο το ταξίδι είναι ο μαγνητικός λόφος που είναι επίσης γνωστός ως το λόφο Gravity.

Ένας χώρος που δίνει μια οπτική ψευδαίσθηση που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι τα μαγνητικά πεδία γύρω από το σημείο αυτό είναι αβλαβή για την βαρύτητα και αφήνοντας τα οχήματα να κυλήσουν στους λοξούς δρόμους. Ωστόσο, η φυσική θέση των χαρακτηριστικών γύρω από το δρόμο δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που σίγουρα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι το όχημα οδηγεί προς τα πάνω, ενώ στην πραγματικότητα πηγαίνει προς τα κάτω. Απλά αφήστε το τετράτροχο στο ουδέτερο χωρίς μηχανισμό σταθμεύσεως και μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό θέαμα που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι οι μαγνητικές δυνάμεις είναι σουρεαλιστικές εδώ.

2. Balancing Rock, Tamil Nadu

Η εξισορρόπηση μιας μικρής πέτρας ή ακόμη και μιας σφαίρας πάνω σε μια απλή επιφάνεια είναι αρκετή σκληρή, αλλά τι γίνεται αν βρείτε ένα μέρος όπου ένας γιγαντιαίος βράχος στέκεται σταθερά και σταθερά σε μια πλαγιά, ολισθηρή επιφάνεια χωρίς μια ίντσα της στιγμής; Ναί! Αυτά τα πράγματα μπορούν να βρεθούν μόνο στα ουράνια εδάφη της Ινδίας.

Tamil Nadu

Ο βράχος εξισορρόπησης στο Ταμίλ Ναντού πήρε πρόσφατα το δίκαιό του μερίδιο της φήμης μετά από μια μαζική έκθεση, αυτός ο μεγάλος ογκόλιθος του Mahabalipuram είναι κάτι που μπορεί να είναι μια ματιά-σκάσιμο εμπειρία για σας. με τη δέσμευσή της να είναι η μεγαλύτερη έλξη για πολλούς ερασιτέχνες εγωιστές, ο βράχος αυτός στέκεται σταθερά σε μια ολισθηρή πλαγιά κάνοντας τους ανθρώπους να αναρωτιούνται την θεωρία πίσω από αυτό. Περιττό να πούμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει την τεράστια σωματική τους δύναμη για να πέσουν κάτω από αυτό το τεράστιο ογκόλιθο.

3. Belum Caves, Andhra Pradesh

Ένα από τα μεγαλύτερα σπηλαιώδη συστήματα στην Ινδία, το Belum Caves of Kurnool, το Andhra Pradesh αποτέλεσαν μια μεγάλη έλξη για τους λάτρεις του underground world. Το σύστημα σπηλαίων που κατασκευάστηκε από την ίδια τη Μητέρα Φύση μετά από αιώνες φυσικό νερό που ρέει με καταστροφικό ρυθμό, ήταν ο λόγος πίσω από αυτόν τον ευρύχωρο και γιγαντιαίο σχηματισμό σπηλαίου.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε μερικές εξαιρετικές απόψεις για την τέχνη της φύσης και μάλιστα μάρτυρες μερικά από τα πιο υπέροχα αξιοθέατα των αεραγωγών, των υδάτινων οδών, των μικρών λιμνών και πολλά άλλα που είναι από μόνη της η απόλαυση να μαρτυρούν προσωπικά και να βιώνουν τη δύναμη που η Μητέρα Φύση έχει στην αγκαλιά της.

4. Lonar Crater Lake, Maharashtra

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα συνέβαινε όταν οι γιγάντιοι βράχοι από τους ουρανούς έπεσαν στην επιφάνεια της γης; Εκτός από τη θεωρία που δόθηκε από πολλούς επιστήμονες για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, υπάρχουν πολλά περισσότερα ίχνη που μπορούν να σας δώσουν την πραγματική εικόνα της καταστροφής των μετεωριτών και ένας από αυτούς μπορεί να δει στη Μαχαράστρα της Ινδίας.

Η λίμνη Lonar Crater είναι η παλαιότερη μετεωρολογική λίμνη στην επιφάνεια της γης που κατέχει τον τίτλο της τρίτης μεγαλύτερης λίμνης κρατήρα μεγέθους. Υπάρχει εδώ και πάνω από 50.000 χρόνια, αυτή η λίμνη είναι κάτι που μπορεί να σας καταπλήξει εύκολα από την ομορφιά της και να σας δώσει την ιδέα των δυνάμεων που επιπλέουν την τροχιά πάνω από μας.

5. Living Root Bridges, Cherrapunji

Η Ινδία είναι γνωστή για πολλά πράγματα και ένας από αυτούς είναι ένας από τους πιο υγρούς τόπους της γης που ονομάζεται Cherrapunji. Μια μικρή πόλη στην ανατολική πολιτεία της Ινδίας Meghalaya, αυτή η μικρή πόλη έχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να σας δώσουν την πιο μαγευτική εμπειρία της ζωής σας. Τα πιο εκπληκτικά αξιοθέατα όλων των εποχών στην περιοχή αυτή είναι η γέφυρα ζωντανής ρίζας που είναι το πιο εντυπωσιακό και απίστευτο θέαμα που μπορεί να συναντήσετε ποτέ.

Η υπέροχη γέφυρα που είναι φτιαγμένη από τις ρίζες του δέντρου Ficus Elastica, αυτή η δίδυμη γέφυρα είναι ένα δίχτυ από ρίζες δέντρων που επεκτείνονται σε 3000 πόδια συνολικά και δίνουν στους κατοίκους ένα ασφαλές πέρασμα για να διασχίσουν το τοπικό υδάτινο σώμα. Η φυσική τέχνη και η καθαρή δύναμη που βλέπει εδώ φαίνεται να είναι εξωπραγματική και προσφέρουν στους ανθρώπους μια ευχάριστη θέα που μαρτυρούν και θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η Ινδία είναι γεμάτη με πολλά πιο συναρπαστικά φαινόμενα που σίγουρα θα σας δώσουν τις χήνες με παρόμοια κατηγορία αλλά απολύτως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Γνωρίζοντας για την κουλτούρα και την κληρονομιά αυτής της τεράστιας χώρας, είναι επίσης μάρτυρες του ευλογημένου έθνους που έχουν πάρει πολλά οφέλη από τη φύση και λάμπει σαν αστέρι μεταξύ των άλλων χωρών.

Έτσι, εάν σας ενδιαφέρουν τα γοητευτικά χαρακτηριστικά αυτής της υπεραιτικής χώρας, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και να κλείσετε τις πτήσεις σας στην Ινδία με τον αξιόπιστο ταξιδιωτικό σας πράκτορα και μπορείτε να έχετε μια καταπληκτική απόδραση που χαρακτηρίζεται με μια πληθώρα ποικιλιών των αποκλειστικών χαρακτηριστικών.