4 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Επισκεφτείτε Την Ατλάντα Τώρα!

αναρτήθηκε σε: Προορισμοί | 0

Η Atlanta είναι η μία μεγάλη αμερικανική πόλη που δεν πρέπει να χάσετε. Ο κατάλογος των τόπων επίσκεψης συνεχίζεται και συνεχίζει και οι τόποι αυτοί είναι ποικίλοι. Από τη μια πλευρά, θα βρείτε τα καλύτερα ανθρωπογενή αξιοθέατα που βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο και από την άλλη θα βρείτε πολλές αναφορές στην ιστορία της Αμερικής. Προτού να μπορέσετε να φτάσετε εκεί αν θέλετε να φτάσετε στην Ατλάντα, θα αρχίσουμε πρώτα να αντιμετωπίσουμε την πολύ σημαντική ερώτηση.

Πώς Μπορείτε Να Βρείτε Φτηνές Πτήσεις Προς Ατλάντα;

Μια μέση πτήση προς Ατλάντα από οπουδήποτε στις ΗΠΑ μπορεί να κοστίσει μεταξύ $ 40 έως $ 200. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε φτηνές πτήσεις στην Ατλάντα είναι ωστόσο να κάνετε εκτεταμένες έρευνες. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο (π.χ. Fare Compare, Google Flights) που σας επιτρέπουν να εισάγετε τις απαιτήσεις της πτήσης σας και στη συνέχεια σας παρέχουν μια λίστα με πτήσεις που μπορείτε να πάρετε. Αυτές οι πτήσεις κανονικά αναγράφονται με βάση την τιμή, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη πτήση ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Η άλλη απλή συμβουλή είναι να προγραμματίσετε και να κλείσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Δεν είναι μυστικό ότι οι πτήσεις παίρνουν δαπανηρές τόσο πιο κοντά παίρνει η ημερομηνία της πτήσης. Κρατώντας αυτό κατά νου είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση εκδρομών σας νωρίς ώστε να μπορείτε να πάρετε φτηνές πτήσεις στην Ατλάντα. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε φτηνές πτήσεις στην Ατλάντα, προσδιορίζοντας την καλύτερη μέρα για να πετάξετε έξω. Οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν φθηνότερα εισιτήρια σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας, οπότε είναι καλύτερο να σχεδιάσετε το ταξίδι σας αναλόγως.

Με αυτόν τον τρόπο ας δούμε τα καλύτερα μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε στην Ατλάντα.

1. Οι παγίδες τουριστών

Η Ατλάντα φιλοξενεί το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο με πάνω από 60 εκθέματα και 10 εκατομμύρια γαλόνια νερού. Μπορείτε ακόμα να κολυμπήσετε με καρχαρίες με ασφάλεια!

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό επάνω με την επίσκεψη στον κόσμο του οποίου είναι ένα μουσείο αφιερωμένο μόνο σε! Ακολουθήστε με μια επίδειξη στο εικονικό θέατρο Fox και είστε έτοιμοι για το τι είναι panning έξω για να είναι μια καταπληκτική ημέρα.

2. Ανακαλύψτε την ιστορία της Αμερικής

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ατλάντα. Ένας ολόκληρος ιστορικός χώρος στην Ατλάντα είναι αφιερωμένος στο MLK. Αυτό περιλαμβάνει αρκετά κτίρια, όπως το παιδικό του σπίτι, καθώς και τον διεθνή παγκόσμιο κήπο ειρήνης, όπου η MLK έδωσε το διαχρονικό “I Have a Dream Speech”. (Δείτε επίσης εδώ)

3. Φωτιά στη ζωή του δρόμου

Η Ατλάντα είναι ένα mecca για hip-hop, street food και φεστιβάλ τέχνης. Όταν έχετε αμφιβολίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να αφήσετε την πλούσια ζωή του δρόμου της Ατλάντα να σας οδηγήσει σε ένα υπέροχο ταξίδι.

Εάν είστε πεινασμένοι, στη συνέχεια, φέρετε τον εαυτό σας μερικά εκλεκτά ηπειρωτικά τρόφιμα στον αυτοκινητόδρομο Buford, την περίφημη οδό / δρόμο της Ατλάντα.

4. Επισκεφθείτε το πάρκο Stone Mountain

Το πάρκο στο μετρό Atlanta είναι ένα άλλο από το πραγματικά εκπληκτικό φαινόμενο της φύσης. Το πάρκο βρίσκεται μπροστά στα βουνά μετωπικό πρόσωπο πάνω στο οποίο στηρίζεται ένα γλυπτό γλυπτό που ονομάζεται Confederate Memorial Carving του ομόρρυθμου Προέδρου Jefferson Davis, ο στρατηγός Robert E. Lee και ο στρατηγός Thomas J. “Stonewall” Jackson. Η κορυφή ανεβαίνει 825 πόδια (251 μέτρα) πάνω από τη γύρω περιοχή και προσφέρει όμορφη θέα στην Ατλάντα.

Η Ατλάντα μπορεί να είναι μια πόλη στην Αμερική που πολλοί δεν θα επισκεφθούν. Αν πάντως όμως θα βρουν μια εμπειρία που δεν ακούγεται σε οποιαδήποτε άλλη πόλη στις ΗΠΑ που περιμένει να ανακαλυφθεί από τις μάζες. Κάντε το ταξίδι και αφήστε τον πλούτο της πόλης να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι που δεν θα μετανιώσετε χρησιμοποιώντας φθηνές πτήσεις στην Ατλάντα.